informeer NU

naar een (ver)zorg(de)

vakantieweek voor U.

Alle vakantieweken

voor 2018 en 2019

vindt u onder het "kopje" 

 formulieren /vakantiekalender 

Vakantie vanuit de OBZ gedachte

De een denkt bij vakantie aan zonnebaden en lekker eten, de ander denkt aan lekker uitrusten en een derde is actief en wil de omgeving gaan ontdekken.

Vanuit onze gedachte van Ondersteuning, Begeleiding en Zorg betekent het dat U als gast (eventueel samen met uw partner / mantelzorger) het naar U zin heeft en dat U vakantie kunt vieren zonder (extra) hinder van Uw beperking.

Wat betekent dat in de praktijk: 

*    Wij zijn 24 uur per dag en alle dagen van uw vakantie "intern" aanwezig en als u "hulp" nodig heeft hoeven wij  niet "van buiten" te komen, wij ZIJN aanwezig !!! en kunnen u dus direct helpen.

*    U ontvangt als dat nodig is, hulp bij alle dagelijkse handelingen zoals wassen, douchen, aankleden enz.

*    wij verzorgen het toedienen van medicatie en het geven van (insuline) injecties en houden deze medicatie voor U in beheer als dat nodig is.

*    Wij zorgen voor gevarieerde maaltijden (ontbijt, lunch en diner) en helpen U bij de maaltijden als dat nodig mocht zijn.

*    Wij verzorgen meerdere "uitjes" en gaan persoonlijk met U mee om een goede begeleiding en ondersteuning te waarborgen.

*    Uw partner en/of mantelzorger kan ook "gewoon" mee met vakantie en hij/zij heeft dan ook "echt" een weekje vakantie want de zorg en verzorging wordt door ons overgenomen.

*    Wij werken volgens het "all inclusive " concept dat betekent dat alle maaltijden en alles wat U drinkt (koffie, thee, frisdrank, wijn e.d.)  "inclusief" is, Dit geldt ook voor de "uitjes,", toegangsprijzen en consumpties worden door ons betaald,  u betaalt hiervoor geen extra kosten.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld