informeer NU

naar een (ver)zorg(de)

vakantieweek voor U.

Alle vakantieweken

voor 2018 en 2019

vindt u onder het "kopje" 

 formulieren /vakantiekalender 

de Partner / Mantelzorger

De partner of Mantelzorger is de persoon die het meeste te "doen" heeft in de uitvoering van veel dagelijkse dingen voor de partner die extra zorg nodig heeft. Behalve heel veel "normale" zaken als wassen, aankleden, persoonlijke verzorging en eten komen ook steeds meer administratieve dingen zoals financiën, PGB, huisvesting, verzekeringen enzovoorts op het bordje van de partner of mantelzorger.

Speciaal voor hen organiseren wij een aantal mogelijke activiteiten waar ze in het dagelijks leven niet (meer) aan toe komen. deze activiteiten kunnen ze alleen of samen met andere partners ondernemen. Terwijl wij voor de partner zorgen kunnen zij ook eens iets voor zichzelf doen. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan:

* een ochtendje of middagje winkelen 

* gezellig op een terrasje "iets" gaan drinken

* naar de kapper of schoonheidsspecialiste

* avondje naar de bioscoop of theater

* of vult u zelf maar in . . . . . . . .

Hiermee willen wij speciaal voor de partner ook de mogelijkheid bieden om van een stukje welverdiende vakantie te genieten.

 Ook zijn er een aantal activiteiten met de meerdere "echtparen" mogelijk, hierbij denken aan een gezamenlijke boottocht of een leuke picknick in de natuur, of wat dacht u van een heerlijke wedstrijd "boerengolf". genoeg te doen!, maar u beslist en wij gaan als begeleiding en ondersteuning natuurlijk met u mee. 

Heeft U zelf leuke ideeën voor de invulling van uw vakantie (dag), laat het ons dan weten, wij zullen ons uiterste best doen om dit in te passen.

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld