DE BEEMSTER

Deze schitterende groepslocatie ligt in “de Beemster” Noord-Holland en is een kleinschalig luxe groeps hotel wat wij compleet huren, in onze vakantieweken zijn er dan ook geen andere gasten aanwezig.

Deze kleinschalige groepsaccomodatie is landelijk gelegen in het werelderfgoed gebied de Beemster, met plaatsen in de omgeving als Volendam, Alkmaar, Hoorn, Enkhuiuzen en ook de Noordhollandse kust met zijn

schitterende duingebieden is binnen een half uurtje te bereiken.

De accomodatie zelf heeft 8 zeer ruime gastenkamers die voorzien zijn van  2 x een 1 persoons boxspring bed., de nachtrust is gegarandeerd.

Voor een eigen kopje thee of koffie heeft u een eigen kitchenette op de kamer. in een heerlijk zitje  leest u in alle rust het boek dat u nog steeds uit moest lezen en ook een T.V op uw kamer ontbreekt niet.

Een luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet en ruim voorzien van handdoeken complementeerd uw kamer.

De kelding kast is zo ruim dat u op het gemak uw (lege) koffer “in” de kast plaatst en er toch ruim voldoende plaats is voor al uw hang- en legkleding.

Voor een warme of zwoele nacht zorgt de aanwezige airco voor voldoende verkoeling.

Voor de groepsactiviteiten beschikken we over een ruime en complete woonkamer met heerlijke stoelen en banken, TV met DVD , een ruime spelletjes tafel, koffie, thee, koelkast en andere keuken voorzieningen.

De maaltijden maken wij klaar in de aparte en zeer ruime woonkeuken, hier beschikken wij over een 5 meter lang aanrecht met alle benodigde keuken apparatuur om de Hollandse en buitenlandse maaltijden met liefde en zorg te bereiden.

Aan de eettafel(s) in deze keuken kunnen we gemakkelijk met 16 mensen een plaats vinden om onze culinaire hoogtepunten heerlijk te verorberen.

Op het buitenterras geniet u van de rust en het uitzicht over de golfbaan die naast de accomadatie is gelegen.

In dit groepshotel kunt u probleemloos met uw rollator lopen want alles is gelijkvloers en rollator vriendelijk. Vanzelfsprekend  bieden wij een volledige All –  inclusive verzorging.

X