DE SPAR

In onze zoektocht naar mooie locaties voor onze gasten hebben we weer een mooie locatie ontdekt.

Op de Veluwe in Otterlo op het kleinschalige bungalowpark het Lorkenbos kunnen we een aantal maal gebruik maken van “de Spar” een ruime geschakelde vakantiebungalow met 8 twee persoons slaapkamers en 4 badkamers.

Omdat het hier een drietal geschakelde bungalows betreft (van binnen is het 1 bungalow maar van buiten lijken het drie bungalows) een soort drie onder een kap bungalow, is er veel ruimte voor allerlei activiteiten.

Het terras is over de volle breedte van de bungalow en heeft een schitterend uitzicht over het heideveld en de achterliggende natuur.

De grote 16 persoons eettafel nodigt uit voor een gezellige maaltijd en de (in totaal) 3 keukens bieden ruim voldoende gelegenheid tot het maken van een heerlijke maaltijd.

De slaapkamers zijn op zich niet groot maar u bent hier alleen maar om te slapenen de twee eenpersoons boxspringbedden zorgen voor een goede nachtrust.

De omgeving van de bungalow is vol van excursie mogelijkheden zoals de vlindertuinen (Harskamp). Zandsculpteren (Garderen), Oude ambachten en speelgoed museum (Terschuur) Kasteel Rosendael (Rozendaal) en natuurlijk de Veluwe met tal van mooie uitstapjes in de mooie natuur.

In de bungalow kunt u probleemloos met uw rollator lopen want alles is gelijkvloers en rollator vriendelijk. Vanzelfsprekend  bieden wij een volledige All –  inclusive verzorging.

X