HET OLDE VOORHUUS

Ook in de Gelderse achterhoek hebben we de mogelijkheid om een luxe en comfortabele vakantieboerderij te huren.

Het Olde Voorhuus, een onderdeel van deze boerderij, heeft onder andere 1 eenpersoonskamer voorzien van een hoog/laagbed, verder 4 schitterende twee  persoonsgastenkamers en 2 driepersoonskamers die uitgerust zijn met nieuwe boxspring bedden .

Tevens zijn er drie luxe badkamers met ligbad en / of inloopdouches  wastafels en vijf (deels) separate toiletten.

De  nieuwe, luxe uitgevoerde keuken beschikt over alle mogelijke keukenapparatuur en voldoende ruimte om met iedereen van een heerlijke maaltijd te genieten.  In de ruime woonkamer zijn diverse zitjes gecreëerd, waar u naar de TV kunt kijken, een gezellige leeshoek, een aparte zithoek met een ruime tafel voor spelletjes, computer en dergelijke.

Het terras is voorzien van diverse zitjes en een ruim uitzicht over het polderlandschap waar verschillende wandelmogelijkheden zijn

In de boerderij kunt u op de begane grond probleemloos met uw rollator lopen want er zijn geen drempels of andere obstakels. Er zijn echter ook enkele gasten kamers op de 1e verdieping die alleen via een trap bereikbaar is. vanzelfsprekend  bieden wij een volledige All –  inclusive verzorging.

X