HET VAKANTIEHUIS DE SCHAAPSHUT IN SEVENUM

In Sevenum (onderdeel van Horst aan de Maas) zo’n 5 km voor Venlo (Limburg) is in 2018 een nieuwe vakantiebungalow gebouwd, deze bungalow voorzien van 15 gasten kamers die allemaal een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet hebben. alle kamers voor de gasten zijn op de begane grond en alles “drempelloos”.

De grote woonkamer (ongeveer 175 m2) heeft grote centrale zithoek met aan de zijkanten diverse meer intieme zithoeken bij onder andere de openhaard, de t.v. hoek, de leeshoek, spelletjes tafel e.d..

Een lange tafel biedt gemakkelijk plaats aan 20 gasten en een ruime, uitgebreide en professionele keuken zorgt voor de mogelijkheden om alle heerlijke maaltijden zelf weer te bereiden. (en natuurlijk op te eten.)

Meerdere koelkasten, vrieskasten, een dubbele inductie kookplaat (met 10 “pitten”) en een proffessione vaatwasser helpen ons weer het keukenwerk te vergemakkelijken.

Buiten is een ruim terras met schaduw en zon plaatsen en voor de liefhebber is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de hout gestookte Jacuzi. (buitenbad).

De omgeving biedt weer tal van mogelijkheden om “er op uit” te trekken. zowel de natuur als de cultuur is in deze streek rijk vertegenwoordigd, dus we zullen ons zeker niet vervelen.

Deze luxe en volledig aangepaste bungalow hebben we voor het eerst in november 2019 huren, wij hebben voor een speciale aanbiedingsprijs kunnen afsprekenen op de vakantiekalender kunt u zien dat we in 2020 vijf keer naar deze locatie gaan .

Ook in deze bungalow kunt u probleemloos door de bungalow lopen want alles is rolstoel en rollator toegankelijk. en ook hier bieden wij u een volledige all-inclusive verzorging

X